12.11.2021

Ivan Krajčírik odchytal ďalší zápas SR “21“

Slovenská „dvadsaťjednotka“ odohrala v piatok 12. novembra 2021 v Rusku kvalifikačný zápas s tamojšími rovesníkmi. V bráne aj tentokrát dostal priestor ružomberský brankár Ivan Krajčírik.

Prvú príležitosť mali futbalisti spod Tatier už v 2. minúte, kedy Lavrinčík vystrelil z vnútra šestnástky nad brvno. Po šiestich minútach sa Agalarov dostával do šance po zaváhaní defenzívy hostí, všetko však vyriešil aj s určitou dávkou šťastia Krajčírik. V 13. minúte aktívny Agalarov vystrelil na bránu, lenže náš gólman vyrazil jeho strelu. Po osemnástich minútach tiesnený Kaprálik strieľal nad. V 25. minúte Litvinov hlavičkoval po ruskom rohovom kope tesne vedľa. Po piatich minútach nebezpečne vystrelil Sevikyan, lenže nenamieril medzi žrde. V 34. minúte Khlusevich vypálil spoza šestnástky presne k tyči a otvoril skóre – 1:0. Krátko na to sa Khlusevich ocitol sám pred brankárom, no Krajčírik vyrazil jeho strelu zblízka. V 37. minúte bol ružomberský brankár úspešný pri ďalšom zakončení zblízka, keď vyrazil strelu Sevikyana. V závere prvého polčasu Agalarov hlavou zvýšil domáci náskok na 2:0.

V 53. minúte Khlusevich z vnútra veľkého vápna napálil loptu do brvna. O osem minút neskôr Agalarov minul bránu. V 68. minúte zahrávali Slováci rohový kop. Lopta sa napokon dostala až ku Kmeťovi, ktorého strelu spoza šestnástky nadvihol Pokorný, lenže toto zakončenie zastavilo brvno. Po deviatich minútach Iosifov potiahol rýchly domáci útok a hľadal spoluhráča pred bránou, kde však úspešne zasiahol vracajúci sa Kóša a poslal loptu tesne ponad brvno vlastnej brány na rohový kop. V 82. minúte Rusko predviedlo ďalšiu útočnú akciu, na konci ktorej sa Suleimanov ocitol sám pred Krajčírikom a nezaváhal – 3:0. Na tomto výsledku sa už do konca stretnutia nič nezmenilo a tím SR “21“ prehral kvalifikačný zápas v Rusku 0:3. Viac informácií o zápase nájdete TU.

Foto: futbalsfz.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK