14.11.2021

Darina Hrúziková a Erika Zjarová boli pri postupe SR WU17

Slovenská ženská „sedemnástka“ mala v nedeľu na programe druhý kvalifikačný duel v Poprade. Tentokrát si zmerala sily s Izraelom. Podobne ako v minulom víťaznom súboji s Faerskými ostrovmi, nastúpila v základnej zostave aj naša futbalistka Darina Hrúziková.

V 17. minúte otvorila skóre Linda Hlavinková – 1:0. O osem minút neskôr sa slovenské reprezentantky tešili opäť, keď Aneta Surová premenila pokutový kop – 2:0. V 40. minúte po rohovom kope poslala loptu do brány Darina Hrúziková, ktorá skórovala aj v meraní síl s Faerskými ostrovmi, no tentokrát bol po jemnom teči presný zásah oficiálne zapísaný ako vlastný gól hráčky hostí – 3:0. V nadstavenom čase prvého polčasu sa ešte druhýkrát v stretnutí presadila Aneta Surová – 4:0.

Trinásť minút po zmene strán druhýkrát skórovala Linda Hlavinková, keď využila prihrávku Dariny Hrúzikovej – 5:0. V samom závere Nikola Pajunková uzavrela skóre na konečných 6:0. Slovenské futbalistky po presvedčivom víťazstve nad Izraelom postúpili z prvého miesta skupiny do ďalšej fázy kvalifikácie o postup na Majstrovstvá Európy tejto kategórie. Darina Hrúziková odohrala celé stretnutie a od 81. minúty dostala v bráne priestor naša brankárka Erika Zjarová. Viac informácií o zápase nájdete TU.

Zdroj, foto: futbalsfz.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK