7.12.2021

VOYO Hráčom mesiaca november sa stal Martin Regáli

Ružomberský útočník Martin Regáli zaznamenal v novembri tri presné zásahy, keď raz skóroval v súboji s Trenčínom a dvakrát s Trnavou. Okrem toho bol v domácom zápase s Trenčanmi zapojený do gólovej akcie zakončenej Samuelom Šefčíkom. V Trnave zase prihrával Matejovi Madleňákovi, po faule na ktorého premenil Matej Kochan pokutový kop.

Náš ofenzívny futbalista zatiaľ skóroval v aktuálnom ročníku celkovo sedemkrát a presný zásah v stretnutí s Trenčínom mu priniesol aj nomináciu v ankete Gól mesiaca, kde sa uchádza o vaše hlasy do utorka 7. decembra 2021 do 23:59. Zároveň bol vďaka svojim výkonom z uplynulého mesiaca nominovaný aj do ankety VOYO Hráč mesiaca november, kde mu konkurovali Adam Morong (ŠKF Sereď), Alexandros Kyziridis (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble), Matej Trusa (MFK Zemplín Michalovce) a Martin Jedlička (FC DAC 1904 Dunajská Streda).

Odborná porota spolu so športovou redakciou TV Markíza rozhodli o tom, že výhra v ankete VOYO Hráč mesiaca november patrí nášmu zástupcovi Martinovi Regálimu, ktorému ďakujeme za jeho výkony a aj góly v ružomberskom drese. Rovnako ako v októbri, kedy sa stal hráčom mesiaca Ján Maslo, putuje ocenenie pod Čebrať. Je to prvýkrát, čo som vyhral podobnú anketu. Teším sa, samozrejme. Dokážem ťažiť z toho, že sa darí celému tímu. Viem streliť gól a zbierame víťazstvá. Som za to vďačný,“ povedal ružomberský útočník pre oficiálny portál našej ligy fortunaliga.sk a ďalej doplnil: Individuálne ceny sú zrkadlom úspechu celého tímu. Teším sa, že sa nám darí. Kiežby góly i víťazstvá pribúdali.“

Konečné poradie:

1. MARTIN REGÁLI (MFK RUŽOMBEROK) – 33 hlasov
2. Alexandros Kyziridis (FC ViOn Zlaté Moravce - Vráble) – 19 hlasov
3. Matej Trusa (MFK Zemplín Michalovce) – 9 hlasov
4. Adam Morong (ŠKF Sereď) – 1 hlas
5. Martin Jedlička (FC DAC 1904 Dunajská Streda) – 1 hlas

Odbornú porotu tvoria:

• Ivan Kozák – prezident ÚLK
• Štefan Tarkovič – tréner reprezentácie SR
• Marek Sapara – bývalý slovenský reprezentant
• Martin Mikulič – bývalý futbalista a futbalový expert
• Ladislav Molnár – bývalý futbalista
• Slavo Jurko – športový komentátor
• Andrej Zvolenský – športový komentátor

Zdroj: fortunaliga.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK