4.2.2022

V e-Fortuna liga Challenge nás bude zastupovať Samuel Šefčík

V nedeľu 6. februára 2022 od 15:00 sa uskutoční tretí ročník charitatívne ladeného turnaja e-Fortuna liga Challenge.

Historicky prvý turnaj sa uskutočnil v apríli 2020, kedy sa stal víťazom náš zástupca Dalibor Takáč. Pred rokom nás zastupoval Adam Brenkus a z prvenstva sa tešil favorizovaný Sidney Friede z Dunajskej Stredy. Aj tentokrát víťaz turnaja rozhodne o tom, aký charitatívny projekt podporí výhrou vo výške 1 000 €. Dalibor Takáč pred dvomi rokmi pomohol Centru sociálnych služieb Trojlístok. Tentokrát zabojuje v ružomberských farbách Samuel Šefčík.

Futbalisti budú hrať FIFU 22 na konzolách Sony Playstation 4 alebo 5. Každý hráč si vyberie svoj obľúbený svetový tím, za ktorý odohrá celý turnaj. Na úvod sú naplánované základné skupiny. Do vyraďovacích bojov postupujú ďalej len víťazi skupín. Hrá sa v režime „kick-off overal 90“, vždy na jeden víťazný zápas (Overal 90 je herný režim a znamená, že tímy majú rovnakú úroveň, pozn. red.). Finále je predbežne naplánované na 19:30 hod.

Náš zástupca štartuje v C skupine, kde zabojuje o postup do semifinále s Adriánom Kaprálikom zo Žiliny a Michalom Kukučkom z Trenčína. Turnaj môžete sledovať na Twitchi a aj na oficiálnej Facebookovej stránke Fortuna ligy a na YouTube kanáli najvyššej súťaže.

Skupina C:

16:55 – Adrián Kaprálik (MŠK Žilina) – SAMUEL ŠEFČÍK (MFK RUŽOMBEROK)
17:10 – Michal Kukučka (AS Trenčín) – Adrián Kaprálik (MŠK Žilina)
17:25 – SAMUEL ŠEFČÍK (MFK RUŽOMBEROK) – Michal Kukučka (AS Trenčín)

Turnaja sa zúčastnia:

David Hrnčár (ŠK Slovan Bratislava), Marek Ujlaky (FC Spartak Trnava), SAMUEL ŠEFČÍK (MFK RUŽOMBEROK), Bálint Csóka (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Roberto Dias (ŠKF Sereď), Sebastián Gembický (MFK Zemplín Michalovce), Michal Kukučka (AS Trenčín), Dominik Sváček (MFK Tatran Liptovský Mikuláš), Martin Kovaľ (FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble), Patrik Blahút (FK Pohronie)

Viac informácií a celý rozpis zápasov nájdete TU.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK