12.2.2022

Pozývame vás na domáci zápas so Žilinou

V pondelok 14. februára 2022 o 15:00 vstúpi Ružomberok do jarnej časti Fortuna ligy domácim stretnutím so Žilinou.

Liptáci získali v jeseni 35 bodov a zimovali na veľmi peknej tretej pozícii. V krajskom derby privítajú na svojom trávniku aktuálne piate mužstvo spod Dubňa, ktoré má na svojom konte o osem bodov menej. Naši hráči budú opäť potrebovať vašu podporu z hľadiska!

Na základe aktuálne platných protipandemických opatrení, ktoré musíme dodržiavať, môžeme v režime OP (očkovaní, prekonaní) zaplniť maximálne 25% kapacity štadióna a v prípade ak dôjde k jej naplneniu, ďalší diváci nebudú môcť byť pustení na zápas. Otvorené budú obidve tribúny a všetkých divákov prosíme, aby počas celého pobytu na štadióne dodržiavali odstupy, sedenie bude povolené v každom druhom rade a zároveň je potrebné mať prekryté horné dýchacie cesty respirátorom. Diváci musia pri vstupe na štadión splniť jednu z týchto podmienok:

- Preukázať sa potvrdením o kompletnom očkovaní proti ochoreniu COVID-19 (najmenej 14 dní po aplikácii druhej dávky očkovania s dvojdávkovou schémou, najmenej 21 dní po aplikácii prvej dávky očkovania s jednodávkovou schémou vakcíny Janssen od spoločnosti Johnson & Johnson alebo najmenej štrnásť dní po aplikácii prvej dávky očkovania, ak bola prvá dávka očkovania podaná do 180 dní od prekonania COVID-19 a zároveň vo všetkých prípadoch prešlo menej ako deväť mesiacov od poslednej dávky).
- Preukázať sa potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19 pred menej ako 180 dňami.
- Výnimku z aktuálne platných nariadení majú deti mladšie ako dvanásť rokov.

Zároveň má klub ako organizátor podujatia povinnosť viesť evidenciu všetkých zúčastnených fanúšikov v rozsahu meno, priezvisko a telefónne číslo.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o zľavnených vstupenkách, ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU.

Veríme, že aj napriek zložitej situácii a veľmi prísnym opatreniam, ktoré musíme dodržiavať sa v pondelok uvidíme na štadióne!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK