23.2.2022

Pozývame vás na domáci zápas s Pohroním AKTUALIZOVANÉ

V sobotu 26. februára 2022 o 17:00 odohrá Ružomberok domáci zápas 22. kola Fortuna ligy s tímom FK Pohronie Žiar nad Hronom Dolná Ždaňa.

Sympaticky zvládnutá základná časť sa chýli ku koncu. Ruža má na svojom konte 38 bodov a pred záverečným kolom tejto fázy súťaže je isté, že do nadstavbovej skupiny o titul vstúpi z tretej pozície. Na záver základnej časti doma privítame Pohronie. Bude potrebné si nielen napraviť chuť po nezvládnutom druhom polčase liptovského derby, ale hlavne si ešte viac upevniť pozíciu a víťazne sa naladiť pred začiatkom náročných bojov v skupine o titul, ako aj v Slovnaft Cupe.

Po stretnutí s Pohroním čaká A mužstvo už v utorok 1. marca o 14:00 domáce osemfinále Slovnaft Cupu so Slovanom Bratislava a následne cez víkend sa taktiež predstaví doma, keď na ružomberskom štadióne vstúpi do nadstavby duelom s priebežne štvrtým tímom Fortuna ligy. Naši hráči budú opäť potrebovať vašu podporu z hľadiska!

Na základe zmiernených protipandemických opatrení, ktoré musíme dodržiavať, môžeme v režime základ zaplniť maximálne 50% kapacity štadióna. Otvorené budú obidve tribúny a všetkých divákov prosíme, aby počas celého pobytu na štadióne dodržiavali odstupy. Sedenie bude povolené v každom druhom rade a zároveň je potrebné mať prekryté horné dýchacie cesty respirátorom. Diváci sa už nemusia preukazovať potvrdením o očkovaní, prekonaní ani negatívnym testom.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o zľavnených vstupenkách, ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky si môžete kúpiť aj v predpredaji TU.

Veríme, že aj vďaka zmierneniu opatrení sa v sobotu všetci vidíme na štadióne!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK