2.3.2022

Pozývame vás na domáci zápas s Dunajskou Stredou

V piatok 4. marca 2022 o 17:00 odohrá Ružomberok domáci zápas prvého kola nadstavbovej časti Fortuna ligy s Dunajskou Stredou.

Ruža počas tohto týždňa doma prehrala so Slovanom Bratislava 0:2 a tak sa skončila jej púť v aktuálnom ročníku Slovnaft Cupu. Pred mužstvom spod Čebraťa je však ďalšia výzva a to vstup do nadstavbovej časti Fortuna ligy. Na svojom konte má momentálne 41 bodov a nachádza sa na tretej pozícii. V piatok privíta na svojom štadióne štvrtú Dunajskú Stredu, ktorá má o päť bodov menej. Z pohľadu tabuľky tak pôjde o nesmierne dôležitý zápas a hráči budú opäť potrebovať podporu z tribúny od každého z vás!

Na základe aktuálnych protipandemických opatrení, ktoré musíme dodržiavať, môžeme v režime základ zaplniť maximálne 50% kapacity štadióna. Otvorené budú obidve tribúny a všetkých divákov prosíme, aby počas celého pobytu na štadióne dodržiavali odstupy. Sedenie bude povolené v každom druhom rade a zároveň je potrebné mať prekryté horné dýchacie cesty respirátorom. Diváci sa už nemusia preukazovať potvrdením o očkovaní, prekonaní ani negatívnym testom.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o zľavnených vstupenkách, ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky si môžete kúpiť aj v predpredaji TU.

Veríme, že sa v piatok všetci vidíme na štadióne!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK