15.3.2022

Bezpečnostné opatrenia na zápas so Spartakom Trnava

V nedeľu 20. marca 2022 od 17:00 hod. do 19:00 hod., odohrá MFK Ružomberok s tímom FC Spartak Trnava na svojom štadióne futbalový zápas nadstavbovej časti Fortuna ligy sezóny 2021/2022. Klub MFK Ružomberok na bezpečnostnej porade konanej 14. marca 2022 prijal nasledovné opatrenia:

• Z bezpečnostných dôvodov bude turniketový vstup č. III z Makovického ulice na tribúnu B uzavretý!
- Návštevníci tribúny B použijú výlučne vstup č. I z Hrabovskej cesty (pri Katolíckej univerzite) a to nielen na vstup na štadión, ale aj na odchod zo štadióna.
- Súčasne upozorňujeme, že vstup na štadión pre domácich fanúšikov na tribúnu B nebude umožnený z Vajanského ulice.

Parkovanie na Makovického ulici bude pre domácich fanúšikov obmedzené!

• Na predmetnom zápase nebude umožnený predaj, podávanie alebo požívanie alkoholických nápojov s obsahom alkoholu vyšším ako 4,1 objemových percent alkoholu, obec nevydala zákaz predaja, podávania alebo požívania alkoholických nápojov.

• Bude vydaný zákaz státia na Vajanského ulici a to od (Športovej ulice) označený prenosnými dopravnými značkami a to od dňa 19. 3. 2022 až do ukončenia zápasu 20. 3. 2022 o cca 19:00 hod.

• Prosíme návštevníkov aby rešpektovali dlhší čas na vybavenie lístka z dôvodu zavedenia E - KASY a prispôsobili tomu svoj skorší príchod.

Za pochopenie ďakujeme!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK