15.3.2022

Pozývame vás na domáci zápas s Trnavou!

V nedeľu 20. marca 2022 o 17:00 odohrá Ružomberok domáci zápas tretieho kola nadstavbovej časti Fortuna ligy so Spartakom Trnava.

Ruža sa po úspešnom vstupe do nadstavby, keď doma vyhrala nad Dunajskou Stredou 4:1, predstavila minulý víkend na štadióne Slovana Bratislava. Naši hráči predviedli najmä v druhom polčase veľmi sympatický výkon, za čo boli odmenení v závere nadstaveného času, kedy Martin Rymarenko využil prihrávku od Martina Regáliho a vyrovnal na konečných 1:1. Naše mužstvo sa tak so ziskom 45 bodov naďalej nachádza na tretej pozícii a v nedeľu privíta doma aktuálne druhý Spartak Trnava, na ktorý stráca jediný bod. V tomto nesmierne dôležitom súboji budú hráči potrebovať podporu z hľadiska od každého z vás!

Prvýkrát behom posledných dvoch rokov môžeme zaplniť 100% kapacity nášho štadióna. Otvorené budú obidve tribúny. Diváci sa pri vstupe nemusia preukazovať potvrdením o očkovaní, prekonaní ani negatívnym testom. Jediným naďalej platným opatrením zostávajú respirátory, ktorými je potrebné mať prekryté horné dýchacie cesty počas celého pobytu na štadióne.

Pre fanúšikov sme do štvrtka do 20:00 pripravili súťaž o vstupenky, do ktorej sa môžete zapojiť aj vy na sociálnych sieťach FacebookTwitter alebo Instagram. Zo všetkých správnych odpovedí vyžrebujeme troch výhercov, ktorí získajú po dve vstupenky.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o zľavnených vstupenkách ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky do sektorov pre domácich divákov si môžete kúpiť aj v predpredaji TU.

Vidíme sa na štadióne!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK