16.3.2022

Futbalisti a futbalistky v reprezentačných výberoch

Reprezentačné výbery čakajú viaceré zaujímavé súboje a zastúpenie v nich bude mať aj náš klub.

Slovenská ženská futbalová reprezentácia do sedemnásť rokov odlieta na začiatku budúceho týždňa do Írska, kde odohrá druhé kolo kvalifikácie ME 2022. 23. marca o 20:00 (SEČ) si zmeria sily s domácou reprezentáciou, 26. marca o 13:00 (SEČ) s Islandom a na záver 29. marca o 13:00 (SEČ) s Fínskom. V nominácii trénera Jozefa Jelšica je aj naša futbalistka Darina Hrúziková a medzi náhradníčkami sa nachádza ružomberská brankárka Erika Zjarová.

Tím SR “18“ čaká na konci mesiaca turnaj Oporto v Portugalsku. Futbalisti spod Tatier budú na ňom hrať 25. marca so Severným Macedónskom, 27. marca s Gruzínskom a 29. marca s domácim Portugalskom. Tréner Stanislav Macek nominoval 20-členný káder, ktorého súčasťou sú Dominik Ťapaj a Viktor Úradník. Medzi náhradníkmi sa nachádzajú Pavol Nemček a Matúš Matej.

Slovenská „devätnástka“ má na programe prípravný dvojzápas v Egypte s tamojšími rovesníkmi. Prvý duel je naplánovaný na 24. marca a druhý na 28. marca. V 20-člennej nominácii trénera Alberta Rusnáka st. je aj náš obranca Jakub Luka. Medzi náhradníkmi sa nachádzajú ďalší dvaja ružomberskí futbalisti Jakub Rakyta a Adrián Macejko.

Viac informácií nájdete TU.

Zdroj: futbalsfz.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK