26.4.2022

Pozývame vás na domáci zápas so Žilinou!

V piatok 29. apríla 2022 o 20:00 odohrá Ružomberok domáci zápas ôsmeho kola nadstavbovej časti Fortuna ligy so Žilinou.

Po bezgólovej remíze v Trnave naďalej zostávame so ziskom 54 bodov na druhej pozícii. Rovnaký bodový zisk má aj tretí Spartak Trnava, no máme lepšie skóre aj štatistiky zo vzájomných súbojov. Do konca sezóny zostávajú posledné tri kolá a najbližšie doma privítame Žilinu. Tohto súpera sme v prebiehajúcej sezóne trikrát zdolali. Ak si chceme udržať naďalej druhú pozíciu, musíme zvíťaziť aj štvrtýkrát. Na to budú naši hráči opäť potrebovať vašu podporu z hľadiska!

Pre fanúšikov sme do stredy do 19:06 pripravili súťaž o vstupenky, do ktorej sa môžete zapojiť aj vy na sociálnych sieťach FacebookTwitter alebo Instagram. Zo všetkých správnych odpovedí vyžrebujeme troch výhercov, ktorí získajú po dve vstupenky.

Zároveň sa oplatí sledovať výkony ružomberských futbalistov počas piatkového súboja, pretože aj po tomto domácom stretnutí pokračujeme na našich profiloch na sociálnych sieťach v ankete „Náš hráč zápasu“. Vyžrebovaný hlasujúci fanúšik opäť vyhrá šál a možnosť stretnúť sa s ružomberským futbalistom, ktorý získa v ankete najviac hlasov.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o zľavnených vstupenkách ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky do sektorov pre domácich divákov si môžete kúpiť aj v predpredaji TU.

Vidíme sa na štadióne!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK