15.6.2022

Naša U14 získala majstrovský titul!

Kategória U14 odohrala po obsadení prvého miesta v nadstavbovej skupine I. ligy starších žiakov stred + východ v stredu 15. júna 2022 v Kremničke finálový zápas s rovesníkmi z Dunajskej Stredy.
1:1 (0:1)
ŠK Kremnička
Finále
FC DAC 1904 Dunajská Streda vs MFK Ružomberok


FC DAC 1904 Dunajská Streda: Bartoš - Boros, Beke, Varga, Grexa, Majoros, Bösze, Hennel (56. Fialek), Magyarics, Zápražný, Fehér

MFK Ružomberok: Gubka - Fecko, Škuta, Jurík, Blaho, Kubačka, A. Ondruš (62. Jendroľ), Rajnoha, Skypala, Lerint, Husár

Na pokutové kopy 2:4

Góly: 60. Magyarics - 29. Skypala

Žlté karty: 11. Hennel - 70. Blaho

Rozhodovali: Kolofík - Dobrík, Tůma

Diváci: 160


Komentár

V 29. minúte poslal Liptákov do vedenia Skypala – 0:1. V ďalšom priebehu Lerint dvakrát rozozvučal brvno na bráne Dunajskej Stredy. Na druhej strane súper zakončil dva veľmi nebezpečné útoky strelami tesne vedľa. V 60. minúte vyrovnal Magyarics na 1:1. Zápas dospel do penaltového rozuzlenia, v ktorom za Ružu premenili pokutové kopy Lerint, Husár, Blaho a Škuta. Naši starší žiaci vyhrali v rozstrele 4:2 a získali titul Majstra Slovenska.

Chlapcom gratuloval k úspechu aj majiteľ klubu MFK Ružomberok Milan Fiľo: Našim mladým nádejám gratulujeme k úspechu a ďakujeme za príkladnú reprezentáciu klubu v celej sezóne. Verím, že v budúcnosti budeme o mnohých z nich ešte počuť a časom posilnia aj náš profesionálny tím.”

ZDIEĽAJ ČLÁNOK