19.9.2022

Výsledky mládežníckych tímov

Počas minulého týždňa odohrali starší dorastenci, dorastenky a žiačky štvrté, mladší dorastenci ôsme a ženy šieste kolo svojich súťaží.

Ligové zápasy

I. liga starší dorast (U19)

FK Pohronie – MFK Ružomberok 0:4 (0:1)
Góly: Filipiak, Úradník, Švehla, Szijjártó

I. liga mladší dorast (U17)

MFK Ružomberok – FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble 2:0 (0:0)
Góly:
Žmijovský, Dvorský

I. liga mladší dorast (U16)

MFK Ružomberok – FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble 2:0 (0:0)
Góly:
Jevoš, Husár

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U16): „Proti Zlatým Moravciam sme chceli doma zvíťaziť. Naše víťazstvo sa ale vôbec nerodilo ľahko. Súper nám hlavne v prvom polčase robil problémy vysokým napádaním pri našom zakladaní útoku. My sme si s tým nevedeli poradiť a preto sme si dokázali vypracovať iba jednu gólovú príležitosť, ktorú sme nepremenili. Do druhého polčasu sme išli s cieľom prelomiť súperovu obranu. Zlepšili sme pohyb bez lopty a cirkuláciu lopty. Pritlačili sme súpera pred jeho bránu a vytvárali si množstvo gólových príležitostí, ktoré sme ale trestuhodne zahadzovali. Paradoxne sa nám podarilo skórovať z rohového kopu Jevošom. O chvíľku sa nám podarilo skórovať druhýkrát Husárom. Chalanov musíme pochváliť hlavne za druhý polčas kde sme dominovali.“

I. liga ženy

MFK Ružomberok – Ľubochňa – ŠK Slovan Bratislava 0:1 (0:0)

I. liga dorastenky (WU19)

Partizán Bardejov – MFK Ružomberok – Ľubochňa 4:0 (3:0)

I. liga dorastenky (WU15)

Partizán Bardejov – MFK Ružomberok – Ľubochňa 12:0 (3:0)

Prípravkári

Takto sa vo štvrtok tešila najstaršia prípravka U11 po domácom víťazstve nad rovesníkmi z RSC HAMSIK ACADEMY Banská Bystrica, o. z.

Kategória U9 sa zúčastnila na medzinárodnom turnaji v Poľsku, kde obsadila v konkurencii rovesníkov z klubov ASP Sportowiec, Olympic Wroclaw, Pogoń Kraków, Karol Wadowice, 1. SK Prostějov, Rozwój Katowice a AP Progress Andrychów pekné tretie miesto.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK