26.9.2022

Pozývame vás na domáci zápas so Skalicou

V piatok 30. septembra 2022 o 17:30 odohrá Ružomberok domáci zápas dvanásteho kola Fortuna ligy so Skalicou.

Po reprezentačnej prestávke pokračuje Fortuna liga a Ruža sa so štrnástimi bodmi nachádza na šiestej priečke ligovej tabuľky. Oproti svojim súperom má síce k dobru odložený súboj v Dunajskej Strede, no nič to nemení na fakte, že mužstvo spod Čebraťa potrebuje naplno bodovať. V piatok privíta na svojom štadióne Skalicu, ktorá doteraz získala o dva body menej a je na ôsmom mieste. Prvý tohtosezónny vzájomný duel so Záhorákmi sa na začiatku sezóny v Skalici skončil ružomberským víťazstvom 2:0. Veríme, že hráči sa opäť budú môcť spoľahnúť na vašu podporu z hľadiska!

Prestávku medzi polčasmi si spestríme súťažou. Štyria návštevníci piatkového duelu, ktorí na začiatku polčasovej prestávky chytia loptičku vyhodenú do hľadiska, budú súperiť na hlavnom ihrisku ružomberského štadióna v kopaní jedenástok jednému z našich mladých, perspektívnych brankárov. Víťaz si odnesie hlavnú cenu – poukaz na nákup výrobkov Tauris v hodnote 100 € a pre ostatných troch súťažiacich máme prichystané klubové suveníry.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o zľavnených vstupenkách ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky do sektorov pre domácich divákov si môžete kúpiť už teraz TU.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK