11.10.2022

Pozývame vás na domáci zápas s Liptovským Mikulášom

V sobotu 15. októbra 2022 o 18:00 odohrá Ružomberok domáci zápas štrnásteho kola Fortuna ligy s Liptovským Mikulášom.

Ruža sa vďaka víťazstvu v Podbrezovej posunula s dvadsiatimi bodmi v tabuľke na piatu pozíciu, pričom momentálne má rovnaký bodový zisk ako štvrtí Železiari a o bod viac ako šiesta Žilina. V sobotu sa na ružomberskom štadióne uskutoční liptovské derby, keď si naše mužstvo zmeria sily s Tatranom Liptovský Mikuláš. Naši hráči budú opäť potrebovať vašu podporu z hľadiska!

Prestávku medzi polčasmi si spestríme súťažou. Štyria návštevníci sobotného duelu, ktorí na začiatku polčasovej prestávky chytia loptičku vyhodenú do hľadiska, budú súperiť na hlavnom ihrisku ružomberského štadióna v kopaní jedenástok jednému z našich mladých, perspektívnych brankárov. Víťaz si odnesie hlavnú cenu – poukaz na nákup výrobkov Tauris v hodnote 100 € a pre ostatných troch súťažiacich máme prichystané klubové suveníry.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o zľavnených vstupenkách ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky do sektorov pre domácich divákov si môžete kúpiť už teraz TU. Predaj vstupeniek v pokladniach pri vstupoch na štadión bude prebiehať v sobotu od 16:00 do šesťdesiatej minúty zápasu.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK