18.10.2022

Pozývame vás na domáci zápas s Banskou Bystricou

V sobotu 22. októbra 2022 o 15:00 odohrá Ružomberok domáci zápas pätnásteho kola Fortuna ligy s Duklou Banská Bystrica.

Po remíze s Liptovským Mikulášom má naše mužstvo na svojom konte 21 bodov a v ligovej tabuľke mu patrí priebežná piata pozícia. Na štvrtú Podbrezovú aj tretiu Dunajskú Stredu stráca dva body a od šiestej Žiliny ako aj od siedmeho aktuálneho súpera z Banskej Bystrice nás taktiež delia dva body.

V stredu 19. októbra o 15:00 odohráme štvrté kolo Slovnaft Cupu v Devínskej Novej Vsi a následne v sobotu 22. októbra o 15:00 privítame na našom štadióne v ligovom súboji banskobystrickú Duklu. Veríme, že hráči sa v boji o veľmi dôležité body opäť budú môcť spoľahnúť na vašu podporu z tribún!

Na oficiálnych profiloch klubu na sociálnych sieťach Facebook, Instagram a Twitter sme pre vás pripravili súťaž o vstupenky na domáci duel s Banskou Bystricou. Do súťaže sa môžete zapojiť do štvrtka do 12:00.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o zľavnených vstupenkách ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky do sektorov pre domácich divákov si môžete kúpiť aj v predpredaji TU. Predaj vstupeniek v pokladni pri vstupoch na štadión bude prebiehať v sobotu od 13:00 do šesťdesiatej minúty zápasu.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK