17.11.2022

Martin Regáli hral za Slovensko

Vo štvrtok 17. novembra 2022 odohrala slovenská futbalová reprezentácia prípravný zápas v Čiernej Hore. Súčasťou tímu bol aj náš útočník Martin Regáli, ktorý hral od 84. minúty.

Po úvodných náznakoch šancí na obidvoch stranách sa v 15. minúte tešilo Slovensko z gólu, keď Kuckov center hlavou usmernil do siete Hancko – 0:1. O sedem minút Šipčić nebezpečne hlavičkoval pred bránu a loptu v poslednej chvíli odvrátil Kucka. V 29. minúte Mugoša hlavičkoval po rohovom kope a jeho zakončenie zblokovali hostia mimo troch žrdí. V závere polčasu Jovović z väčšej vzdialenosti mieril nad brvno. Následne Mugoša vystrelil spoza šestnástky tesne vedľa.

V 47. minúte Kucka po rohovom kope prudko vypálil a lopta sa zastavila až v bráne – 0:2. Po jedenástich minútach Lončar vystrelil spoza veľkého vápna nad brvno. V 60. minúte Bakić strieľal vo veľkej šanci a Dúbravka výborným zákrokom nepustil loptu do siete. Po šiestich minútach sa Duda snažil využiť zaváhanie domácej defenzívy, lenže pri jeho strele spoza šestnástky zastúpil brankára v opustenej bráne obranca. Vzápätí na opačnej strane Krstović mieril tesne vedľa. V 76. minúte po rohovom kope Savić strelil hlavou kontaktný gól – 1:2.

O osem minút prišiel do hry Martin Regáli, keď počas trojnásobného striedania nahradil Matúša Bera. V 86. minúte domácu strelu zastavila žrď a po chvíli Krstović vystrelil tesne vedľa. Po štyroch minútach Savičević nebezpečne vypálil z priameho kopu, jeho strelu spod brvna vyrazil Dúbravka. V samom závere bol nariadený pokutový kop pre Čiernu Horu a zároveň Zreľák videl po druhej žltej červenú kartu. Jedenástku premenil Savić, ktorý druhým gólom v stretnutí uzavrel skóre na 2:2. Viac informácií o zápase nájdete TU.

Ďalší prípravný duel čaká slovenskú reprezentáciu v nedeľu 20. novembra 2022 o 13:30, kedy si v Bratislave zmeria sily s Čile.

Foto: Rudolf Maškurica (archív)

ZDIEĽAJ ČLÁNOK