21.11.2022

Gabriel Halabrín hral za SR “20“

Slovenská futbalová reprezentácia do dvadsať rokov odohrala na sústredení v Španielsku v dňoch od 17. do 21. novembra 2022 tri prípravné stretnutia so súpermi z Ázie. Súčasťou výberu bol aj náš hráč Gabriel Halabrín.

V prvom súboji si futbalisti spod Tatier zmerali sily s Japonskom, ktorému podľahli 2:3. Za Slovensko skórovali Viktor Sliacky z Petržalky a z pokutového kopu Timotej Jambor zo Žiliny. Gabriel Halabrín hral od 67. minúty.

Po úvodnej prehre prišli na rad víťazstvá. V druhom súboji Slováci vyhrali po obrate skóre nad Indonéziou 2:1. V tomto stretnutí opäť skóroval z jedenástky žilinský futbalista Timotej Jambor a rozhodujúci gól dal Damián Kachút z Dunajskej Stredy. Gabriel Halabrín hral do 72. minúty.

Aj posledný súboj na sústredení sa skončil víťazstvom 2:1, tentokrát nad Saudskou Arábiou. O víťazstve rozhodol výborný vstup do stretnutia, kedy zaznamenali presné zásahy Nicolas Šikula z Podbrezovej a Dominik Hollý z Trenčína. Gabriel Halabrín hral od 73. minúty. Viac informácií o zápasoch nájdete TU.

Foto: futbalsfz.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK