22.11.2022

Výsledky mládežníckych tímov

Viacerým mládežníckym kategóriám sa už skončila jesenná časť, iné mali reprezentačnú prestávku, no najmä najmladšie výbery naplno zaberali aj minulý týždeň.

Aj starší dorast U19 čakajú tento týždeň posledné dve jesenné súťažné stretnutia. Počas reprezentačnej prestávky si mužstvo spestrilo tréningový proces teambuildingom. „Dňa 17. novembra 2022 sme absolvovali spoločnú teambuildingovú akciu v priestoroch penziónu Gejdák, kde si hráči po spoločnej večeri s realizačným tímom zahrali bowling, biliard, šípkya pod. Pred náročným záverom sezóny to bolo príjemné spoločenské spestrenie pre celý tím. Ďakujeme vedeniu klubu MFK Ružomberok, že nám umožnilo zorganizovať túto spoločnú akciu a taktiež osobitne môjmu kolegovi Mirovi Droppovi, ktorý po organizačnej stránke zastrešil celú akciu. Verím, že sme spoločne načerpali sily do posledných dvoch majstrovských zápasov v tomto kalendárnom roku,“ povedal tréner ružomberskej „devätnástky“ Ondrej Vilner.

I. liga ženy

MFK Ružomberok – Ľubochňa – Spartak Myjava 0:4 (0:2)

Tímy U11, U10 a U9 hrali vo štvrtok v Podbrezovej s domácimi rovesníkmi a aj s výbermi zo Spišskej Novej Vsi.

Kategória U10 sa v sobotu zúčastnila na turnaji v Trenčíne, kde si naše mladé nádeje zmerali sily s rovesníkmi z domáceho Trenčína, Žiliny, Slovácka, Zlína, Senca a Petržalky.

Prípravka U8 v sobotu vyhrala nad rovesníkmi z Martina.

Najmladší ružomberský tím U7 si počas minulého víkendu zahral s deťmi z Ľubochne.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK