5.12.2022

Výsledky mládežníckych tímov

Minulý týždeň ukončili sezónu mladší dorastenci. Prípravkári sa predstavili na turnajoch.

I. liga mladší dorast (U17)

FC DAC 1904 Dunajská Streda – MFK Ružomberok 1:2 (0:1)
Góly RK:
Majerčík, Klima

Tím U17 bude zimovať na štvrtom mieste.

I. liga mladší dorast (U16)

FC DAC 1904 Dunajská Streda – MFK Ružomberok 1:1 (1:0)
Gól RK:
Tittel

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U16): „V dohrávanom zápase v Dunajskej Strede mohli diváci sledovať výborný zápas od úvodných minút. Domáci boli v úvode efektívnejší, keď už v ôsmej minúte vymysleli gólovú akciu. Inkasovaný gól nás nezlomil, ale skôr nabudil. Od tohto momentu sme sa do domácich zahryzli a začalo dobýjanie brány domácich. Napriek obrovskej prevahe sme do polčasu nevyrovnali. Druhý polčas pokračoval naším obrovským tlakom. Domáci nevedeli kde im hlava stojí, ale my sme zahadzovali jednu šancu za druhou. Až prišla 67. minúta a krásnou strelou vyrovnal Tittel. V poslednej minúte sme mohli strhnúť víťazstvo na svoju stranu, ale strela Bubelínyho tesne minula bránu a tak sa zápas skončil remízou. Chalanov musíme pochváliť za prístup k zápasu a pogratulovať za prvé miesto po jesennej časti.“

Tím U16 bude zimovať na prvom mieste.

Najstaršia prípravka U11 dnes hrala v Košiciach s domácimi rovesníkmi aj s mladými nádejami Tatranu Prešov.

Tím U9 sa zúčastnil na turnaji v Mútnom, kde si náš výber zmeral sily s Oravskou Jasenicou, Nižnou, Diviakmi, Oravskou Lesnou, Oravským Podzámkom a Oravskou Polhorou. Za najlepšieho brankára bol vyhlásený Matija Schmida. 

Tím U8 vyhral v prípravnom zápase v telocvični na ZŠ Klačno nad Komjatnou.

Stále prebieha projekt Dajme spolu gól, v rámci ktorého ružomberskí mládežnícki tréneri navštevujú škôlky a podieľajú sa na rozvoji pohybových schopností detí. Vo štvrtok sa škôlkári stretli s hráčmi nášho A mužstva.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK