5.12.2022

S Mikulášom sme navštívili ZŠ Klačno

V pondelok 5. decembra 2022 sme po dvojročnej prestávke opäť spolu s Mikulášom navštívili našich mládežníkov v telocvični na ZŠ Klačno.

Deti najskôr privítali Mikuláša s jeho vernými pomocníkmi čertom a anjelom. Recitovali básničky a skandovaním zavolali futbalistov. Do telocvične zavítali Štefan Gerec, Marek Zsigmund, Matej Madleňák, Ivan Krajčírik a tréneri Peter Struhár a Peter Tomko. Dojmy sú veľmi dobré, nakoľko chcem aby prípravkári boli spojení s klubom nielen po futbalovej stránke, ale aj po takej zábavnej. Aby boli bližšie k hráčom, mohli sa ich dotknúť. Aby sa ich niečo spýtali. Mikulášska akcia je na to, aby klub, fanúšik, deti boli v Ružomberku jedna rodina,“ povedal šéftréner ružomberských prípraviek Róbert Hazucha.

Podujatie potešilo aj futbalistov. Pre nás ako hráčov a aj pre trénerov je to výborná akcia. Deti aspoň vidia svoje vzory a hráčov nášho tímu,“ povedal Ivan Krajčírik, ktorý so spoluhráčmi čelil často veľmi trefným a nečakaným otázkam: „Hlavne mne dali zákernú otázku,“ spomenul si so smiechom ružomberský brankár na to, ako sa ho mládežníci pýtali na počet inkasovaných gólov aj výšku mesačného príjmu.

Po otázkach nasledovalo rozdávanie sladkostí, autogramiáda a spoločné fotenie. Na všetkých zúčastnených bolo vidno, že si užívajú predvianočnú atmosféru. Veľmi príjemná akcia. Bolo vidieť veľa radostných detí. Sme radi, že aj takouto cestou vytvárame ružomberskú rodinu,“ spokojne dodal tréner Peter Struhár.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK