21.12.2022

S ktorou rozprávkovou postavou je spájaný Ivan Krajčírik?

Blížia sa sviatky a už tradične vám každý zostávajúci deň pred Vianocami prinesieme rozhovor s jedným hráčom ružomberského A mužstva. Ako prvého sme vyspovedali brankára Ivana Krajčírika.

Ruža zimuje na piatej priečke, aké sú dojmy z nedávnej jesennej časti? Nie sme spokojní s postavením v tabuľke, ale bohužiaľ keď nepremieňame šance, nemôžeme vyhrávať zápasy. Máme veľa remíz. Nevieme zlomiť zápasy v závere. Je to škoda, lebo určite sme na tom mohli byť lepšie,“ zhodnotil gólman mužstva spod Čebraťa.

Naša brankárska jednotka strávi sviatky s rodinou. Vianoce strávim v kruhu rodiny. Pozerám veľa rozprávok, máme opekance,“ povedal Ivan Krajčírik.

Ktoré vianočné rozprávky si určite nenechá ujsť? Pozerám hlavne Mrázika a Tri oriešky. Také klasické rozprávky, čo idú v telke,“ prezradil 22-ročný futbalista, pričom asi nebude prekvapením, ktorá je jeho najobľúbenejšia rozprávková postava: „Ivan z Mrázika. Keď sa volám Ivan, väčšina ľudí ma s ním spája.“

K Vianociam patria aj darčeky. Dostal náš brankár nejaký darček, na ktorý obzvlášť spomína? Pre mňa bol každý jeden darček od mojich rodičov vzácny, takže som mal z neho radosť,“ povedal Ivan Krajčírik.

Čo by na záver zaželal fanúšikom? Veľa zdravia, šťastia a aby nás prišli podporovať na štadión,“ poprial ružomberským priaznivcom gólman obliekajúci dres s číslom 35.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK