22.12.2022

Lukáš Fabiš: „Vianoce neberiem z materiálneho hľadiska“

Sme o deň bližšie k Vianociam a na rad prichádza druhý predvianočný rozhovor. Tentokrát s obrancom Lukášom Fabišom.

Aká bola jeseň? Horšia ako minulý rok. Všetci to vieme. Nie sme spokojní s tým ako prebiehala a ako dopadla aj tabuľkovo, aj výsledkami a možno aj herným prejavom. Teraz sa už ale sústredíme na to, aby sme mali kvalitnú zimnú prípravu. Aby sme v jarnej časti trošku odčinili výkony z jesene,“ zhodnotil futbalista obliekajúci dres s číslom devätnásť.

Pred nami sú sviatky a tak prichádza čas na chvíľu trochu pozabudnúť na sezónu. Vianoce určite strávim s priateľkou. Tradície asi klasické. Večera, plus tradície okolo toho, potom rozbaľujeme darčeky a pobeháme rodinu, keďže sme sa dlhšie nevideli. Vianoce sú podľa mňa sviatky o tom, aby sme ich strávili s rodinou a v pohode,“ zamyslel sa Lukáš Fabiš.

Dôležité je stretnutie s rodinou a v tomto duchu znela aj odpoveď na otázku, aký darček doteraz najviac potešil ružomberského obrancu? Vianoce neberiem z materiálneho hľadiska. Skôr z toho pohľadu, že sme s rodinou, čiže pre mňa je najväčší darček to, že s nimi môžem byť, že strávime pekné chvíle v kruhu rodiny a hlavne v pokoji,“ povedal 24-ročný futbalista.

Defenzívny hráč si z ponuky vianočných programov vybral film, ktorý je v našich predvianočných rozhovoroch spomínaný zrejme najčastejšie. Určite si pozriem Sám doma a určite sa na tom nasmejeme aj keď sme to videli stokrát. Takže myslím si, že to bude hlavný program Vianoc. Je fascinujúce čo dokáže vymyslieť malý šesťročný chlapec,“ prezradil Lukáš Fabiš.

Aké je prianie pre ružomberských priaznivcov? Hlavne aby teraz prežili šťastné sviatky v pokoji s rodinou. Do nového roka aby im držalo pevné zdravie a aby sme ich aj my potešili dobrými výkonmi a aby si znova našli cestu na štadión,“ zaželal fanúšikom obranca tímu spod Čebraťa.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK