23.12.2022

Ako strávi sviatky Oliver Luterán?

Už zajtra je tu Štedrý deň a tak nastal čas na posledný predvianočný rozhovor. Ako tretieho v poradí sme vyspovedali stredopoliara Olivera Luterána.

Ružomberok sa po jeseni nachádza v pomyselnej hornej šestke. Bodový zisk je ale nižší ako pred rokom a na jar bude musieť ešte zabojovať o to, aby obhájil túto pozíciu a hral v nadstavbovej skupine o titul. V porovnaní s minulou sezónou to mohlo byť lepšie, ale myslím si, že sa nemáme za čo hanbiť. Verím, že budeme mať kvalitnú zimnú prípravu a pobijeme sa o prvú šestku,“ odhodlane skonštatoval 21-ročný futbalista.

Stredopoliara tímu spod Čebraťa čakajú v najbližších dňoch aj cesty tesne za hranice Slovenska. Sviatky budem tráviť s rodinou a priateľkou. Máme tam naplánované pobyty vo Viedni, v Zakopanom,“ prezradil plány Oliver Luterán.

Čo sa týka priebehu zajtrajšieho večera, bude to klasika podobná väčšine domácností. Dodržiavame klasické tradície. Štedrá večera s rodinou, kapustnica, šalát. Ja šalát nejem, takže iba rybu. Potom rozbaľovanie darčekov a stretnutie sa s rodinou,“ zhrnul zvyky vo svojej rodine hráč obliekajúci dres s číslom štyri.

Aké rozprávky prípadne filmy si počas sviatkov pozrie? Televízne programy moc nesledujem, ale po štedrej večeri si pozrieme Popolušku a asi Sám doma. To je asi tak všetko,“ povedal Oliver Luterán, ktorého obľúbené postavy v Sám doma sú Kevin a dvojica nešikovných lupičov.

Podobne ako v predchádzajúcich rozhovoroch, ani tretí adept v poradí si nepotrpí na drahých daroch. Vianoce nie sú hlavne o darčekoch. Tak sa na ne ani nepozerám. Hlavné je, že sa stretnem s rodinou, keďže trávim veľa času v Ružomberku. Som rád, že prídem domov a stretnem sa so všetkými, s ktorými nie som veľmi často,“ skonštatoval ružomberský stredopoliar.

Čo praje hráč A mužstva fanúšikom klubu do nového roka? Fanúšikom MFK Ružomberok želám hlavne veľa zdravia, šťastia, lásky a nech sa majú všetci radi bez konfliktov,“ zaželal Oliver Luterán, ku ktorého prianiam sa pripájame aj my. Všetkým vám ďakujeme za priazeň v končiacom sa roku. Želáme vám príjemné prežitie sviatkov, nech je rok 2023 pre vás úspešný po každej stránke a nech sa všetci naďalej stretávame na štadióne!

ZDIEĽAJ ČLÁNOK