20.2.2023

Výsledky mládežníckych tímov

Už tento týždeň čakajú viaceré mládežnícke kategórie ligové stretnutia, na ktoré sa poctivo pripravovali aj počas uplynulých dní.

Prípravné zápasy

U19 Bohemians 1905 – MFK Ružomberok 0:4

U17 MFK Ružomberok – RSC HAMSIK ACADEMY U19 2:2
U16 Bohemians 1905 – MFK Ružomberok 1:2

U15 AS Trenčín – MFK Ružomberok 2:3
U14 AS Trenčín – MFK Ružomberok 2:0

Turnaje

Kategória U11 sa v sobotu zúčastnila na turnaji v Martine, kde zvíťazila v dueloch s dvomi výbermi domáceho Martina aj s rovesníkmi z RSC HAMSIK ACADEMY, Dlhej nad Oravou a Dubnice.

Tím U10 sa včera predstavil na turnaji Hviezdoslav Cup v Dolnom Kubíne. „Mali sme dve mužstvá a tak isto dve mužstvá postavilo Námestovo aj domáci Dolný Kubín. Odohrali sme kvalitné zápasy. Turnaj bol vyrovnaný až do konca. Ďakujeme za pozvanie a výborne zorganizovaný turnaj. Sme radi, že sme mohli zapojiť do hry takmer všetkých hráčov z mužstva. Vidieť ako chalani rastú každým zápasom,“ zhodnotil podujatie tréner ružomberskej „desiatky“ Branislav Ružička.

Tím U9 dnes cestoval na turnaj do Badína, kde v konkurencii rovesníkov z RSC HAMSIK ACADEMY, Podbrezovej, FŠM NutriAchievers Trnava, Dolného Kubína a Martina obsadil prvé miesto. Za najlepšieho hráča turnaja bol vyhlásený Peter Pažítka.

Naša najmladšia prípravka U7 sa zúčastnilana turnaji v Rabči. „Účastníkmi boli domáca Rabča, Oravská Polhora, Klin, Oravská Jasenica, Dolný Kubín a naše družstvo. Vo finále sme zdolali Dolný Kubín. Teší ma reprezentácia klubu od každého jedného zúčastneného hráča. Hráči napredujú každým jedným tréningom, turnajom a to je najpodstatnejšie pri ich rozvoji či už osobnostnom, ale aj športovom,“ priblížil podujatie tréner Filip Sliačan.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK