14.3.2023

Pozývame vás na domáci zápas so Zlatými Moravcami

V sobotu 18. marca 2023 o 15:00 odohrá Ružomberok domáci zápas druhého kola nadstavbovej časti Fortuna ligy so Zlatými Moravcami.

Po sklamaní z neúčasti v nadstavbovej skupine o titul, sme v skupine o udržanie sa v najvyššej súťaži na úvod zvíťazili v Trenčíne 3:0. Aktuálne nám patrí 33 bodov a na čele druhej šestky máme sedembodový náskok pred Michalovcami nachádzajúcimi sa na ôsmej priečke. V sobotu doma privítame Zlaté Moravce, ktoré sú s 23 bodmi na priebežnej deviatej pozícii. Na ďalší bodový zisk budeme potrebovať podporu každého z vás!

Na oficiálnych profiloch klubu na sociálnych sieťach Facebook, Instagram a Twitter sme pre vás pripravili súťaž o vstupenky. Do súťaže sa môžete zapojiť do štvrtka do 12:00.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o vstupenkách ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky do sektorov pre domácich divákov si môžete kúpiť aj v predpredaji TU. Predaj vstupeniek v pokladniach pri vstupoch na štadión bude prebiehať v sobotu od 13:00 do šesťdesiatej minúty zápasu.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK