11.4.2023

Pozývame vás na domáci zápas s Liptovským Mikulášom

V sobotu 15. apríla 2023 o 18:00 odohrá Ružomberok domáci zápas piateho kola nadstavbovej časti Fortuna ligy s Liptovským Mikulášom.

Po dvoch vonkajších remízach sa opäť predstavíme na našom štadióne, kde v liptovskom derby privítame MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Zatiaľ čo nášmu mužstvu patrí s 38 bodmi siedma pozícia, aktuálny súper doteraz získal 13 bodov a nachádza sa na poslednej dvanástej priečke.

Tím zo susedného okresu sme v tejto sezóne zatiaľ nezdolali. Preto je najvyšší čas to zmeniť a ešte výraznejšie si upevniť siedmu priečku, kde momentálne máme deväťbodový náskok. Na to budeme potrebovať podporu každého z vás!

Na oficiálnych profiloch klubu na sociálnych sieťach FacebookInstagramTwitter sme pre vás pripravili súťaž o vstupenky. Vstupenky do sektorov pre domácich divákov si môžete kúpiť aj v predpredaji TU. Do súťaže sa môžete zapojiť do štvrtka do 12:00.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o vstupenkách, ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Predpredaj vstupeniek pri vstupoch na štadión bude prebiehať v sobotu od 16:00 do šesťdesiatej minúty zápasu.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK