18.4.2023

Pozývame vás na domáci zápas s Trenčínom

V piatok 21. apríla 2023 o 17:30 odohrá Ružomberok domáci zápas šiesteho kola nadstavbovej časti Fortuna ligy s Trenčínom.

Vďaka víťazstvu v liptovskom derby máme na svojom konte 41 bodov. Na čele nadstavbovej skupiny o udržanie sa sme zvýšili svoj náskok na jedenásť bodov. Pred nami je druhá polovica nadstavby a v piatok hráme doma s deviatym Trenčínom, ktorý doteraz získal 29 bodov.

Po minulom víkende máme definitívnu istotu zotrvania v najvyššej súťaži. Teraz si čo najskôr chceme vybudovať nedostihnuteľný náskok na siedmej priečke, ktorá môže znamenať možnosť zabojovať o miestenku v predkolách Európskej konferenčnej lige UEFA. Na to budeme opäť potrebovať vašu podporu z hľadiska!

Na oficiálnych profiloch klubu na sociálnych sieťach Facebook, Instagram a Twitter sme pre vás pripravili súťaž o vstupenky. Do súťaže sa môžete zapojiť do stredy do 12:00. Vstupenky do sektorov pre domácich fanúšikov si môžete kúpiť aj v predpredaji TU.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o vstupenkách, ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Predpredaj vstupeniek pri vstupoch na štadión bude prebiehať v piatok od 15:30 do šesťdesiatej minúty zápasu.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK