15.5.2023

Naši futbalisti hrali za SR “16“

Slovenská futbalová reprezentácia do šestnásť rokov sa v dňoch od 10. do 15. mája 2023 zúčastnila na turnaji UEFA Development v Senci. Súčasťou tímu boli aj naši hráči Martin Bačík, Patrik Jevoš a Martin Valigura.

Futbalisti spod Tatier vstúpili do turnaja duelom s Ukrajinou, ktorý sa po riadnej hracej dobe skončil remízou 1:1 a na následné pokutové kopy vyhral slovenský výber 3:1. Martin Bačík prišiel do hry v 68. minúte a nepremenil jedenástku. Patrik Jevoš hral od 79. minúty.

V následnom druhom vystúpení slovenská „šestnástka“ remizovala s Lotyšskom 0:0 a na pokutové kopy prehrala 8:9. Martin Bačík, Patrik Jevoš aj Martin Valigura odohrali celé stretnutie. V rozstrele premenili jedenástky Martin Bačík aj Patrik Jevoš. Pokutový kop nepremenil Martin Valigura.

Posledný duel s Írskom sa skončil prehrou tímu SR “16“ 1:2 a tak sa futbalisti spod Tatier umiestnili na tretej priečke. Patrik Jevoš odohral plný počet minút a Martin Bačík hral do 60. minúty. Viac informácií o zápasoch nájdete TU.

Zdroj, foto: futbalsfz.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK