10.6.2023

Ocenenie pre mladších dorastencov U16

V sobotu 10. júna 2023 zavítali naši mladší dorastenci U16 spolu so staršími žiačkami U15 z basketbalového MBK do veľkej zasadačky Mestského úradu v Ružomberku.

Obidva tímy získali tituly vo svojich kategóriách, za čo ich pamätnými listami a upomienkovými predmetmi ocenili primátor Ľubomír Kubáň, viceprimátor Róbert Kolár a prednosta Mário Klučka, spolu so vzácnym hosťom, majiteľom futbalového klubu a dlhoročným podporovateľom ružomberského športu Milanom Fiľom. Našej U16 zároveň boli odovzdané zlaté medaily a kapitán Adam Tittel prevzal z rúk regionálneho koordinátora slovenského futbalového zväzu Petra Halaja pohár za prvé miesto v súťaži. Následne sa všetci zúčastnení na pozvanie Milana Fiľa presunuli na slávnostný obed do hotela Malina.

Spolu s pánom primátorom sme sa dohodli, že aj takto si pripomenieme veľmi pekné výsledky našej mládeže. Tá je naša budúcnosť, či už v basketbale, alebo vo futbale. Tiež základ pre kategóriu dospelých. Verím, že aj tam zase dosiahneme na najvyššie méty,“ povedal majiteľ nášho klubu Milan Fiľo. Treba si vážiť, akú vynikajúcu reklamu títo ´tínedžéri´ spravili nášmu mestu. Tým len potvrdzujú, že ružomberské športové zázemie, spolu s infraštruktúrou patria k najlepším v republike,“ dodal ružomberský primátor Ľubomír Kubáň.

Zdroj: zijemvrk.sk
Foto: Rudolf Maškurica

ZDIEĽAJ ČLÁNOK