8.8.2023

Výsledky mládežníckych tímov

Prehľad výsledkov mládežníckych tímov z minulého týždňa.

Prípravný zápas U19

Starší dorast U19 v prípravnom stretnutí vyhral nad rovesníkmi z RSC HAMSIK ACADEMY 5:2, keď dvakrát skóroval Husarčík a po jednom presnom zásahu pridali Mihályi, Lopušek a Marek. „Odohrali sme posledný zápas pred ostrým štartom ligy proti ambicióznemu mužstvu HAMSIK ACADEMY. Sme v prvom rade spokojní, že sa chlapci naladili na sezónu víťazne a veríme, že celá sezóna bude úspešná a posunie ďalších hráčov do prvého mužstva MFK Ružomberok,“ zhodnotil tréner „devätnástky“ Miroslav Droppa. 

Turnaj U14

Starší žiaci U14 sa tento víkend zúčastnili na memoriáli Ivana Lenára v banskobystrickej Radvani. Naši mládežníci zdolali Tatran Prešov 6:0, Košice 1:0, Duklu Banská Bystrica 3:0 a Zvolen 2:1. Bez bodovej straty sa tak stali víťazmi tohto podujatia.

„Odohrali sme štyri kvalitné zápasy. Turnaj nám ukázal naše silne stránky, z ktorých môžeme v sezóne ťažiť, ale aj slabšie stránky, na ktorých ešte počas posledných dvoch týždňov letnej prípravy a aj v sezóne s chlapcami popracujeme. Celkové turnajové víťazstvo je však pre chlapcov veľkou motiváciou pracovať na sebe a naďalej sa zlepšovať,“ zhodnotil asistent trénera ružomberskej „štrnástky“ Samuel Kozolka.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK