10.8.2023

Zmena v programe A mužstva

Duel 5. kola Niké ligy MFK Ružomberok – ŠK Slovan Bratislava je odložený na základe žiadosti ŠK Slovan.

Neodohrá sa tak v pôvodne plánovanom termíne na konci augusta, ale v novom, a to buď 26. alebo 27. septembra. Presný termín i čas zápasu Ružomberok - Slovan bude stanovený neskôr na základe výberu TV zápasov v 7. – 10. kole Niké ligy.

Od aktuálnej sezóny platí v rámci ÚLK ako riadiacej organizácie Niké ligy novinka. Každý zo slovenských zástupcov v jednej z európskych pohárových súťaží si môže zažiadať o odklad jedného zápasu v rámci domácej najvyššej súťaže. ŠK Slovan Bratislava túto možnosť využil a rozhodol sa odložiť práve zápas 5. kola Niké ligy v Ružomberku.

Únia ligových klubov chce týmto krokom dať klubom Niké ligy maximálny možný priestor na prípravu na európsku pohárovú súťaž. Úspech v Európe akéhokoľvek slovenského klubu je dobrou vizitkou aj našej ligy.

Nový termín zápasu 5. kola Niké ligy:

MFK Ružomberok – ŠK Slovan Bratislava, 26. alebo 27. septembra 2023

Zároveň poznáme termín druhého kola Slovnaft Cupu. Do pohárovej súťaže vstúpime v stredu 23. augusta 2023 o 17:00 na ihrisku účastníka 5. ligy Sever – ŠK Dynamo Diviaky. Tak, ako väčšina kôl, aj toto kolo sa hrá na jedno stretnutie.

Zdroj: nikeliga.skfutbalnet.sk

ZDIEĽAJ ČLÁNOK