27.11.2023

Výsledky mládežníckych tímov

Počas minulého týždňa odohrali dorastenci svoje predposledné tohtoročné súťažné stretnutia. Najstaršia prípravka sa predstavila na turnaji v Poľsku.

Teambuilding U19

Starší dorast si minulý týždeň spestril tréningový proces teambuildingom. „Naša najstaršia mládežnícka kategória U19 absolvovala pred poslednými dvomi zápasmi, ktoré odohráme proti FC Košice a DAC Dunajská Streda “adrenalínový zážitok” v podobe teambuildingu vo Vyšnom Kubíne - paintball. Chlapci prežili skvelý podvečer plný zábavy a verím, že aj v podobe utuženia kolektívu, spolupráce a vzájomnej podpory. Za skvelú akciu ďakujem kondičnému trénerovi Tomášovi Bartkovi a pánovi športovému riaditeľovi mládeže Petrovi Penovovi,“ priblížil tréner ružomberskej devätnástky Miroslav Droppa.

Ligové zápasy

I. liga starší dorast (U19)

FC Košice – MFK Ružomberok 0:1 (0:1)
Gól:
Mihályi (z 11m)

Miroslav Droppa (tréner MFK Ružomberok U19): „Do dnešného zápasu sme nastúpili skvele pripravení a namotivovaní, čo aj ukázal prvý polčas. Hneď od prvej minúty sme diktovali tempo a vytvárali si výborné príležitosti. Škoda, že sme ich nepretavili do gólu. Na konci prvého polčasu sme si po tlaku na súpera vypracovali pokutový kop, ktorý premenil náš kapitán. Do druhého polčasu sme výborne naskočili aj sme si vypracovali ďalšie šance, ktoré sme nepremenili. Na konci zápasu sme sa báli o výsledok preto, že sme našou nepresnosťou nepodržali loptu. Ďakujeme chlapcom za dobrý zápas a tešíme sa na posledný zápas v Dunajskej Strede.“

I. liga mladší dorast (U17)

MFK Ružomberok – FC Košice 1:1 (0:0)
Gól RK:
Husár

I. liga mladší dorast (U16)

MFK Ružomberok – FC Košice 0:0

Prípravkári

Kategória U11 sa cez víkend predstavila na medzinárodnom turnaji v poľskej Milówke, kde si v konkurencii tímov z Poľska a Slovenska pripísala päť víťazstiev a dve prehry. 

ZDIEĽAJ ČLÁNOK