27.11.2023

V ankete Gól mesiaca sa o vaše hlasy uchádza Martin Boďa

Náš útočník Martin Boďa skóroval krátko po príchode na trávnik vo vonkajšom súboji s Dunajskou Stredou, ktorý sa napokon skončil remízou 1:1. Pohotová strela, ktorá sa od žrde odrazila do siete, mu priniesla nomináciu v novembrovom vydaní ankety.

Gólu ružomberského futbalistu konkurujú ďalšie utešené presné zásahy. Postarali sa o ne Yhoan Andzouana (FC DAC 1904 Dunajská Streda), David Strelec (ŠK Slovan Bratislava), Ján Minárik (MŠK Žilina) a Filip Bainović (FC Spartak Trnava). Víťaz dostane unikátnu, ručne robenú trofej a bude mať možnosť podporiť nádejné športové talenty grantom vo výške 5 000 € z Fondu pre budúcnosť športu Niké.

Ako hlasovať?

Na stránke https://www.nike.sk/golmesiaca si pozrite päť nominovaných gólov za daný mesiac a zahlasujte za ten (podľa vás) najkrajší. Hlasovanie v ankete umožňuje každému udeliť za daný mesiac iba jeden hlas. Troch fanúšikov, ktorí sa zapoja do hlasovania, odmení spoločnosť Niké, generálny partner ankety, 100-eurovou poukážkou v podobe nikov. Anketa sa končí v piatok 1. decembra 2023 o 23:59.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK