5.12.2023

Pozývame vás na domáci zápas s Duklou Banská Bystrica

V sobotu 9. decembra 2023 o 15:00 odohráme posledný tohtoročný domáci zápas, keď v sedemnástom kole Niké ligy privítame na našom štadióne Duklu Banská Bystrica.

V minulom kole sme si priviezli cenný bod z Tehelného poľa po remíze s úradujúcim majstrom Slovanom Bratislava 2:2. V ligovej tabuľke sme sa s osemnástimi bodmi posunuli na ôsme miesto a pred nami sú posledné dve kolá jesennej časti. Najskôr doma privítame Duklu Banská Bystrica a o týždeň neskôr ukončíme jeseň duelom v Košiciach. Naďalej nevyhnutne potrebujeme bodovať a veríme, že v domácom „derby cez kopec“ nám k tomu opäť pomôžete aj vy vašimi hlasivkami!

Na oficiálnych profiloch klubu na sociálnych sieťach Facebook, Instagram a X (Twitter) sme pre vás pripravili súťaž o vstupenky a autora jedného súťažného komentára, ktorý sa zároveň zúčastní ligového súboja s Duklou, odmeníme cez polčasovú prestávku sadou – hriankovačom a varnou kanvicou. Cenu je nutné prevziať osobne cez polčasovú prestávku. Do súťaže sa môžete zapojiť do štvrtka do 12:00.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o vstupenkách, ako aj voľných vstupoch na zápas, nájdete TU. Vstupenky do sektorov pre domácich fanúšikov si môžete kúpiť v predpredaji TU. Predaj vstupeniek pri vstupoch na štadión bude prebiehať v sobotu od 13:00 do šesťdesiatej minúty zápasu.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK