22.12.2023

Timotej Múdry má za sebou zaujímavý rok

V dnešnom predvianočnom rozhovore sa pozrieme na to, ako bude prežívať sviatky stredopoliar Timotej Múdry.

Náš futbalista vstúpil do práve sa končiaceho roka na hosťovaní vo ViOne. „Rozdelil by som ho na dve polovice s tým, že v tej prvej polovici som bol ešte na hosťovaní v Zlatých Moravciach, kde sa nám podarilo udržať ligu. Nazbieral som tam veľa skúseností a hlavne opäť aj hernú prax. V druhej polovici možno ten začiatok nebol z pohľadu mojej minutáže taký, aký by som si predstavoval, ale ten koniec už je super. Verím, že to bude tak aj v ďalšom roku. Ale hlavne celý rok 2023 som bol zdravý, čiže to je základ,“ zrekapituloval hráč obliekajúci dres s číslom šesť.

Výkony stredopoliara tímu spod Čebraťa mali v jeseni stúpajúcu tendenciu a korunoval ich gólom do siete úradujúceho majstra Slovana Bratislava. Nejedného fanúšika vtedy zaujala jeho gólová oslava, keď si skryl loptu pod dres. Verejnosti tak trošku nepriamo prezradil radostnú novinu z osobného života. Viacerí sa ma pýtali či je to pravda. Áno, je to pravda. So snúbenicou čakáme bábo, čiže tešíme sa aj z toho,“ povedal Timotej Múdry.

Kde bude náš hráč prežívať sviatky? Tento rok budeme so snúbenicou pri jej rodine. Čiže úplne klasicky v kruhu rodiny,“ skonštatoval 23-ročný futbalista, ktorý na Štedrý deň dodržiava bežné zvyky: Tiež si myslím, že úplne klasika. Večera a všetko to, čo k tomu patrí.“

Ak by ste ho chceli potešiť darčekom, zrejme by sa vám to podarilo. „Každý darček ma poteší. Už len to, že si ten človek dá námahu niečím ťa obdariť, tak je to super. Vždy to poteší aj ak je to maličkosť,“ prezradil Timotej Múdry.

V otázke typov na televízny program počas sviatkov sme počuli zrejme najčastejšiu odpoveď z predvianočných rozhovorov. „Taká klasika. Každý rok si pozrieme Sám doma. To je to, čo musí byť na Vianoce, takže nijak inak to nie je ani u nás,“ s úsmevom povedal ružomberský stredopoliar.

Čo praje do nového roka fanúšikom hráč, ktorý sa počas jesene udomácnil v základnej zostave? „Hlavne veľa zdravia, pretože to je to najdôležitejšie a nech nás chodia podporovať tak ako doteraz,“ poprial na záver Timotej Múdry.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK