27.2.2024

Pozývame vás na domáci zápas s Podbrezovou

V sobotu 2. marca 2024 o 17:00 odohráme domáci zápas dvadsiateho druhého kola Niké ligy s Podbrezovou.

Naše mužstvo v prvých troch jarných ligových dueloch vyhralo nad Trnavou, Michalovcami aj Zlatými Moravcami. So ziskom 31 bodov sa pred posledným kolom základnej časti naďalej nachádza na ôsmej pozícii a stráca dva body na siedmy Trenčín a šiestu Banskú Bystricu.

V sobotu doma privítame aktuálne piatu Podbrezovú a po stretnutí sa liga rozdelí na dve šesťčlenné skupiny. Možnosť prebojovať sa do prvej šestky nemáme vo vlastných rukách, ale v každom prípade potrebujeme natiahnuť víťaznú ligovú šnúru o ďalší zápas. Veríme, že nám k tomu opäť pomôžete vašou podporou z hľadiska!

Na oficiálnych profiloch klubu na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, X (Twitter) a Threads sme pre vás pripravili súťaž o vstupenky. Do súťaže sa môžete zapojiť do štvrtka do 12:00.

Taktiež sa môžete tešiť aj na súťaž o oficiálnu loptu Adidas Oceaunz, s ktorou sa hrajú zápasy Niké ligy. Na začiatku polčasovej prestávky vyhodia mládežníci do hľadiska štyri loptičky a kto ich chytí, bude súťažiť v kopaní jedenástok brankárovi nášho A mužstva. Víťaz dostane loptu a ostatní súťažiaci šiltovku MFK Ružomberok.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o vstupenkách, ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky do sektorov pre domácich fanúšikov si môžete kúpiť aj v predpredaji TU. Predaj vstupeniek pri vstupoch na štadión bude prebiehať v sobotu od 15:00 do šesťdesiatej minúty zápasu.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK