5.3.2024

Pozývame vás na domáci zápas so Slovanom Bratislava

V piatok 8. marca 2024 o 17:30 odohrá Ružomberok domáci zápas prvého kola nadstavbovej časti Niké ligy so Slovanom Bratislava.

Máme za sebou veľmi dramatický víkend, počas ktorého sa naše mužstvo prebojovalo do nadstavbovej skupiny o titul, kde mu pred jej štartom patrí s 34 bodmi šiesta pozícia, pričom má rovnaký bodový zisk ako piata Podbrezová a stráca jedno víťazstvo na štvrtú Dunajskú Stredu. Nadstavbová časť sa začne už v piatok o 17:30 naším domácim stretnutím s úradujúcim majstrom Slovanom Bratislava, ktorý s 57 bodmi smelo kráča za opätovnou obhajobou ligového triumfu.

Aj keď sme si vedomí sily najbližšieho súpera, chceme spraviť všetko preto, aby naša úspešná šnúra pokračovala aj po piatku. Veríme, že nám k tomu znova pomôžete vaším výborným fandením. Okrem skvelej atmosféry sa na zápase so Slovanom Bratislava môžete tešiť aj na pohostenie zadarmo – Zipser párky od nášho partnera spoločnosti Tauris a nápoj.

V piatok nás taktiež čaká aj zaujímavá výzva v hľadisku.  Ak si na tribúny nájde cestu viac ako 2 000 divákov, dostanú naše mladé nádeje z Fondu pre budúcnosť športu od Niké 2 000 €.

Náš generálny partner Niké pre vás pripravil množstvo zaujímavých aktivít, ktoré vám môžu spríjemniť zápas – tipovačku na tribúnach pred stretnutím, súťaž kameň-papier-nožnice o žreby a zlatú sedačku. Okrem toho sa môžete tešiť aj na polčasovú súťaž.

Na oficiálnych profiloch klubu na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, X (Twitter) a Threads sme pre vás pripravili súťaž o vstupenky. Do súťaže sa môžete zapojiť do stredy do 12:00.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o vstupenkách, ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky do sektorov pre domácich fanúšikov si môžete kúpiť aj v predpredaji TU. Predaj vstupeniek pri vstupoch na štadión bude prebiehať v piatok od 15:30 do šesťdesiatej minúty zápasu.

Vo všetkých pokladniach pred zajtrajším domácim zápasom so Slovanom Bratislava bude k dispozícii nové vydanie nášho mediálneho partnera Ružomberského hlasu za polovičnú cenu 50 centov.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK