20.3.2024

Pozývame vás na domáci zápas s Dunajskou Stredou

V piatok 29. marca 2024 o 17:30 odohrá Ružomberok domáci zápas tretieho kola nadstavbovej časti Niké ligy s Dunajskou Stredou.

Náš tím pred reprezentačnou prestávkou vyhral v Podbrezovej gólmi Jana Hladíka a Martina Boďu 2:0, vďaka čomu sa so ziskom 37 bodov posunul v nadstavbovej skupine o titul na piatu pozíciu. Navyše aktuálne stráca tri body na svojho najbližšieho súpera štvrtú Dunajskú Stredu a v prípade výhry sa na ňu bodovo dotiahne. Budeme chcieť spraviť všetko pre to, aby sme sa v tabuľke naďalej šplhali nahor a veríme, že nám k tomu pomôžete aj vy vaším tradične výborným fandením.

Na oficiálnych profiloch klubu na sociálnych sieťach Facebook, Instagram, X (Twitter) a Threads sme pre vás pripravili súťaž o vstupy do VIP sektoru. Do súťaže sa môžete zapojiť komentovaním súťažného videa do pondelka 25. marca 2024 do 12:00. Po ukončení súťaže vyžrebujeme jedného výhercu, ktorý bude mať k dispozícii dva vstupy do VIP sektoru na domáci zápas s Dunajskou Stredou. Štatút súťaže (PDF)

Taktiež sa môžete tešiť na súťaž o klubové suveníry. Na začiatku polčasovej prestávky vyhodia mládežníci do hľadiska štyri loptičky a kto ich chytí, bude súťažiť v kopaní na malú bránu. Víťaz dostane klubové suveníry a ostatní súťažiaci ceny od nášho generálneho partnera spoločnosti Niké.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o vstupenkách, ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky do sektorov pre domácich fanúšikov si môžete kúpiť aj v predpredaji TU. Predaj vstupeniek pri vstupoch na štadión bude prebiehať v piatok od 15:30 do šesťdesiatej minúty zápasu.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK