15.9.2021

I. LSD U19: MFK Ružomberok - MFK Dukla Banská Bystrica 1:0 (1:0)

Starší dorast U19 odohral v stredu 15. septembra 2021 domáci zápas šiesteho kola I. LSD, v ktorom zvíťazil nad Duklou Banská Bystrica 1:0.
1:0 (1:0)
MFK Ružomberok
6. kolo, 11:00
MFK Ružomberok vs MFK Dukla Banská Bystrica


MFK Ružomberok: Novák - Úradník, Nemček, Krištof, Pňaček, Ciprus (66. Jokel), Zahradník (66. Melich), Bradiak, Matej (38. Mihályi), Jurina (83. Vrábeľ), Mrkva (90. Marek)

MFK Dukla Banská Bystrica: Chládek - Červeň, Kvietok (63. Varga), Köröš, Svetlík, Ždánsky (88. Polaček), Horváth (63. Jaroš), Kandala, Klimpl, Jackuliak, Rusko

Gól: 9. Jurina

Žlté karty: 36. Jurina - 57. Rusko, 84. Jaroš

Červená karta: 70. Nemček

Rozhodovali: Dzivjak - Bobko, Maliňák

Diváci: 50


Ohlasy trénerov

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U19): „Dnes sme odohrali štvrtý domáci zápas, v ktorom sme konečne získali tri body. Jediný gól na začiatku stretnutia strelil Jurina, paradoxne v momente, keď sme hrali o jedného hráča menej pre ošetrovanie. Od tohto momentu sa odohrávala hra hlavne v strede ihriska. Súper si ale dokázal vypracovať niekoľko gólových príležitostí, ktoré nedokázal premeniť. Nám v útoku chýbal lepší pohyb a presná prihrávka. V druhom polčase bol priebeh rovnaký, keď súper mal miernu prevahu. Našťastie súper nepremenil ani pokutový kop, ktorý chytil výborne chytajúci brankár Novák. Od tohto momentu sme hrali dvadsať minút o jedného hráča menej. Poctivou defenzívou sme to udržali a zápas doviedli do víťazného konca. Chalanom gratulujem k zisku ďalších troch bodov."

ZDIEĽAJ ČLÁNOK