20.9.2021

Výsledky mládežníckych tímov

Starší dorastenci a ženy odohrali stretnutia šiesteho a ôsmeho kola, starší žiaci, dorastenky a žiačky piateho kola svojich súťaží.

I. liga starší dorast (U19)

MFK Ružomberok – MFK Dukla Banská Bystrica 1:0 (1:0)
Gól:
Jurina

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U19): „Dnes sme odohrali štvrtý domáci zápas, v ktorom sme konečne získali tri body. Jediný gól na začiatku stretnutia strelil Jurina, paradoxne v momente, keď sme hrali o jedného hráča menej pre ošetrovanie. Od tohto momentu sa odohrávala hra hlavne v strede ihriska. Súper si ale dokázal vypracovať niekoľko gólových príležitostí, ktoré nedokázal premeniť. Nám v útoku chýbal lepší pohyb a presná prihrávka. V druhom polčase bol priebeh rovnaký, keď súper mal miernu prevahu. Našťastie súper nepremenil ani pokutový kop, ktorý chytil výborne chytajúci brankár Novák. Od tohto momentu sme hrali dvadsať minút o jedného hráča menej. Poctivou defenzívou sme to udržali a zápas doviedli do víťazného konca. Chalanom gratulujem k zisku ďalších troch bodov."


Fotogalériu zo zápasu nájdete TU.

MFK Ružomberok – FC DAC 1904 Dunajská Streda 1:3 (1:1)
Gól RK:
Macejko

Miroslav Latiak (tréner MFK Ružomberok U19): „Úvod zápasu patril hosťom z Dunajskej Stredy. Iba vďaka brankárovi Ťapajovi sme inkasovali iba jeden gól. Po inkasovanom góle sme paradoxne ožili a začali sme sa dostávať do gólových príležitostí aj my. Jedna z nich skončila gólom, keď sa lopta odrazila od Macejka do brány. Druhý polčas bol vyrovnaný, keď sa útoky striedali z jednej strany na druhú. Žiaľ, my sme svoje náznaky príležitostí nedokázali premeniť. Náš súper dve premenil a zvíťazil. Chalani išli dnes na doraz, za čo by som ich chcel pochváliť.“


Fotogalériu zo zápasu nájdete TU.

I. liga starší žiaci – stred (U15)

MFK Ružomberok – MŠK Žilina 2:2 (1:1)
Góly RK:
Batuna, Kresťan

I. liga starší žiaci – stred (U14)

MFK Ružomberok – MŠK Žilina 2:4(0:1)
Góly RK:
Kaliský, Škuta

I. liga ženy

FC Union Nové Zámky – MFK Ružomberok – Ľubochňa 3:2 (2:2)
Góly RK:
Hrúziková, Žihlavníková

I. liga dorastenky (WU19)

MFK Zemplín Michalovce – MFK Ružomberok – Ľubochňa 1:5 (1:3)
Góly RK:
Kelčíková 2, Kardošová, Zjarová, Harezníková

I. liga žiačky (WU15)

MFK Zemplín Michalovce – MFK Ružomberok – Ľubochňa 10:1 (6:0)
Gól RK:
Bačkorová

Foto: Peter Graf

ZDIEĽAJ ČLÁNOK