24.10.2023

Novým hlavným trénerom A mužstva sa stáva Ondřej Smetana

Realizačný tím klubu spod Čebraťa posilnil český tréner Ondřej Smetana, ktorý bude zastávať post hlavného trénera A mužstva.

41-ročný lodivod narodený v Ostrave začínal s futbalom vo Vítkoviciach, ako hráč pôsobil vo viacerých českých kluboch, vrátane Slovana Liberec a 1. FC Slovácko. Má za sebou taktiež pôsobenia v Belgicku, Nemecku, na Cypre, v Rakúsku a slovenskí fanúšikovia si ho môžu pamätať ako útočníka Senice a Slovana Bratislava.

Od roku 2018 trénoval Odru Petřkovice, Vítkovice, rezervu a neskôr aj A mužstvo Baníka Ostrava, Vysočinu Jihlava a Hlučín. S vedením klubu spod Čebraťa sa dohodol na zmluve do 31. 12. 2024. Po nástupe nového hlavného trénera bude doterajší kormidelník seniorského tímu Peter Tomko pôsobiť na pozícii asistenta. V realizačnom tíme A mužstva nenastávajú okrem výmeny na poste hlavného trénera žiadne ďalšie zmeny.

Veríme, že posilnenie realizačného tímu sa pozitívne premietne do výsledkov A mužstva. Nový hlavný tréner Ondřej Smetana absolvuje premiéru na ružomberskej lavičke už zajtra o 16:00, kedy odohráme domáci zápas štvrtého kola Slovnaft Cupu s Liptovským Mikulášom. Pozvánku na pohárové stretnutie nájdete TU.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK