25.9.2023

Pozývame vás na domáce zápasy so Slovanom a Michalovcami

Počas tohto týždňa odohráme dva domáce ligové súboje so Slovanom Bratislava a Zemplínom Michalovce.

Po remíze v Trnave 2:2 nás už v stredu 27. septembra 2023 o 18:00 čaká domáca dohrávka piateho kola Niké ligy s úradujúcim majstrom Slovanom Bratislava. Následne v sobotu 30. septembra 2023 o 18:00 privítame v deviatom kole najvyššej súťaže na našom štadióne Michalovce. Na zisk ďalších nesmierne dôležitých bodov budeme potrebovať vašu tradičnú podporu z hľadiska!

Počas obidvoch duelov sme pripravili súťaže. V súboji so Slovanom Bratislava budú deti do štrnásť rokov súťažiť o oficiálnu zápasovú loptu podpísanú hráčmi A mužstva. Viac informácií o súťaži nájdete TU. Na súboj s Michalovcami pripravujeme súťaž pre fanúšikov od pätnásť rokov. O tejto súťaži vás budeme informovať prostredníctvom nášho webu a oficiálnych profilov klubu na sociálnych sieťach vo štvrtok.

Aktuálne ceny vstupeniek, informácie o vstupenkách, ako aj o voľných vstupoch, nájdete TU. Vstupenky do sektorov pre domácich fanúšikov na stretnutie so Slovanom Bratislava si môžete kúpiť aj v predpredaji TU. Predaj vstupeniek bude taktiež prebiehať aj pri vstupoch na štadión v dňoch obidvoch zápasov (v stredu na duel so Slovanom a v sobotu na súboj s Michalovcami) od 16:00 do šesťdesiatej minúty zápasu.

AKTUALIZOVANÉ: Na sobotný zápas s Michalovcami sme pre fanúšikov starších ako pätnásť rokov pripravili súťaž o dres a zároveň každý fanúšik, ktorí sa zúčastní duelu s Michalovcami, bude zaradený do súťaže o zaujímavé ceny. Viac informácií nájdete TU. Online predpredaj vstupeniek na stretnutie s Michalovcami už prebieha TU.

ZDIEĽAJ ČLÁNOK